Driegangenmenu
Authentiek Thais genieten doe je alweer sinds bijna 15 jaar bij Buddhas aan de Nieuwe Rijn. En al net zo lang kies je heel gemakkelijk én lekker drie gangen voor € 27,50 (vrijdag, zaterdag en feestdagen +2.50). Uit ieder voor-, hoofd en nagerecht op de kaart. Onze volledig Thaise keukencrew zorgt er hoogstpersoonlijk voor dat jouw smaakpapillen zich heel even in Thailand zelf bevinden…

We raden je aan om wel even te reserveren.

Bijeenkomsten bij Buddhas
Naast de culinaire kunsten van die Thaise keukencrew, kun je bij Buddhas ook heel aangenaam (en in besloten kring!) genieten van verschillende groepsarrangementen. Met natuurlijk de optie tot heel veel hapjes- en dinerplezier.

Want in onze aparte evenementenruimte boven het restaurant is praktisch niets te gek. Van 20 tot 100 personen bieden wij in overleg een op maat gemaakt programma. Boordevol lekkers. Boordevol gezelligheid. Klik voor de mogelijkheden.

Cocktails
Zonder tonic heeft het leven geen gin. Het zou zomaar een oude Thaise wijsheid kunnen zijn. En een paar slokken van deze heerlijke Thaise Niikki Gin, geloof je het ook gewoon. Met een zachte tonic, en wat jeneverbessen om het af te toppen. Naast deze heerlijke Gin&Tonic serveert Buddhas vanaf april ook heerlijke cocktails, waaronder de Mai Tai.